Tagrensning

Der arbejdes med højtryk på cirka 300 til 400 bar. Ved spuling at taget frigøres både almindelige urenheder som alger, mos og lignende, men også det farlige stof asbest. Derfor bliver det brugte vand  filtreret igennem vores godkendte filterposer og ned i et opsamlingskar, hvor efter vandet pumpes tilbage til vores vandtank og det betyder at vi genanvender op til 70% af vandet. Derved opsamles al slammet i filtre som sendes til en godkendt affaldsplads.

 

 title=

Rensning

Det afskærmede spulehoved består af roterende dyser samt børster på kanterne, hvilket giver en dybderensende effekt på taget når spulehovedet kører med et tryk på cirka 300 til 400 bar.


Alle kanter på taget bliver gået efter ved håndkraft med stålbørste og rindende vand.

Når renseprocessen er færdig afskylles taget med et godkendt desinficerende middel for at sikre, at rødderne fra mos og alger fjernes 100%.


Maling af taget

Efter renseprocessen og eventuelt pladeskift er veludført sprøjtemales taget med 2 gange maling, alle kanter håndmales. I særlige tilfælde er vi nødsaget til at anvende en grundmaling hvis pladerne er i meget dårlig stand.
Deres tag har nu fået påført et nyt slidlag som beskytter effektivt mod Danmarks meget skiftende vejrforhold. Slidlagets tykkelse er på over 150µ hvilket er det dobbelte af hvad der ligger på nye asbestfrie tagplader. 

Tagmalingen der anvendes er meget vigtig for at opnå det bedste resultat, så vi besluttede os for at teste de mange malinger der er på markedet. Med øje for kvalitet, valgte vi at samarbejde med Danmarks førende leverandør indenfor tagmaling Iso Paint Nordic A/S. 

Efter tagrenoveringen er taget imprægneret hvorved det står som nyt og taget kan holde i mange år frem i tiden. Ejendommen stiger i værdi og fremstår langt pænere end før.

JA TAK

jeg vil gerne kontaktes for mere information og en uforpligtende snak om algerens, tagrens og fliserens.

Navn
Telefon
Email
Adresse